Regular Schedule

1st period 8:10-9:00 (50 minutes)

2nd period 9:05-9:55 (50 minutes)

3rd period 10:00-10:50 (50 minutes)

4th period 10:55-11:45 (50 minutes)

1st lunch 11:45-12:20 (35 minutes) 5th period 12:25-1:15 (50 minutes)

5th period 11:50-12:40 (50 minutes) 2nd lunch 12:40-1:15 (35 minutes)

6th period 1:20-2:10 (50 minutes)

7th period 2:15-3:00 (45 minutes)

8th period 3:05-3:50 (45 minutes)

Pep Rally Schedule

1st period 8:10-8:55

2nd period 9:00-9:45

3rd period 9:50-10:35

4th period 10:40-11:25

1st lunch 11:25-12:00/ 5th period 12:05-12:50

5th period 11:30-12:15/ 2nd lunch 12:15-12:50

6th period 12:55-1:40

7th period 1:45-2:30

8th period 2:35-3:10

Pep rally 3:15-3:50

Early Release

1st period 8:10-8:40

2nd period 8:45-9:10

3rd period 9:15-9:40

4th period 9:45-10:10

5th period 10:15-10:40

6th period 10:45-11:10

7th period 11:15-11:40

8th period 11:45-12:10

Lunch 12:10-1:00

Late Start

1st period 10:00-10:35

2nd period 10:40-11:15

3rd period 11:20-11:55

4th period 12:00-12:35

1st lunch 12:35-1:10/5th period 1:15-1:55

5th period 12:40-1:15/2nd lunch 1:15-1:55

6th period 2:00-2:35

7th period 2:40-3:15

8th period 3:20-3:50